For at få adgang til Boomerang Universet skal du have et login. Dette er gratis for studerende, mens virksomheder skal betale for et medlemskab. Login får du som studerende gennem oprettelsesmenuerne.

Som virksomhed kan du kontakte Boomerang for medlemskab.

Som studerende skal du også booke et møde med Boomerang, så vi kan tale om dine interesser. Så kan vi bedre hjælpe dig.

Når du er blevet medlem, har du adgang til virksomhedsbeskrivelser og anonymiserede personprofiler, ligesom du har mulighed for at se hvilke konkrete muligheder, de studerende tilbydes af de tilmeldte virksomheder og organisationer på vores Opslagstavle.

Hvis du som studerende finder en virksomhedsprofil interessant, så kan du kontakte virksomheden eller organisationen via de anførte kontaktinformationer, eller kontakte Boomerang for vejledning.

Du har også mulighed for at se de konkrete samarbejdsmuligheder, der tilbydes studerende på Opslagstavlen

Som virksomhed eller organisation kan du se de studerendes profil i anonymiseret form. Du kan ikke kontakte de studerende direkte, men skal søge kontakt via Boomerang. Dette gør vi for at kunne varetage de studerendes interesser.

Som virksomhed eller organisation får du din egen profilside, hvor du har mulighed for at fortælle, hvordan de studerende kan samarbejde med jer. Som virksomhed eller organisation har du også mulighed for at lave konkrete opslag på Opslagstavlen ved at kontakte Boomerang.

Kontakt os for et fuldt indblik i dine muligheder for medlemskab og for at komme i kontakt og samarbejde med de grønlandske studerende på kontakt@boomerang.gl

Har du stadigvæk spørgsmål ?

Skriv til os

Kontakt os

Studerende login


Ingen profil?

Opret Studerende profil